Vapaaehtoiseksi

Haluatko sinä olla mukana tekemässä Kotkan seudun suurinta urheilutapahtumaa vuonna 2020?

SM-viestit 2020  hakee vapaaehtoisia kymenlaaksolaisen urheilun vuoden 2020 kärkitapahtumaan. Kisojen aikana Karhulan keskuskentälle saapuu kilpailemaan satoja urheilijoita yleisurheilun Suomen mestaruuksista ja kisoja seuraa tapahtuma-alueella tuhansia katsojia. Tule mukaan ja koe SM-viestit aitiopaikalta tapahtuman tekijänä!

Tehtävät sijoittuvat pääasiassa SM-viestien tapahtumaviikonlopulle eli 12.-13.9.2020. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä ja jokainen toimitsija perehdytetään tehtävää varten. Innokkaita talkoolaisia tarvitaan hyvin moninaisiin rooleihin niin urheilukentälle (esim. lähtöjärjestelyt, vaihdonvalvonta, kokoontumispaikka, yms.), kuin monille muillekin tapahtuman osa-alueille (esim. kilpailukanslia, ravintola, mediapalvelut, yms.). Haettava vapaaehtoinen on innostunut tiimipelaaja, jonka apu on korvaamaton onnistuneen tapahtuman toteutuksessa.

 

Ilmoittaudu mukaan järjestämään kymenlaaksolaista urheilujuhlaa!

Talkoolaisille tarjotaan mielenkiintoisia tehtäviä, ruokahuolto ja toimitsijavaatetus sekä elämys joka ei unohdu. Lisäksi jokainen talkoolainen saa perehdytyksen tehtävään ja halutessaan työtodistuksen.

Tästä ilmoittautumaan, vai jäikö vielä kysyttävää?

Kyselyt ja ilmoittautuminen: timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi