Vanhoja uutisia

7.9.2020
Joukkueluettelo ja joukkueiden tilastotulokset lisätty TÄNNEMahdolliset virheet tilastotuloksissa on ilmoitettava mieluiten välittömästi, mutta viimeistään keskiviikkona 9.9. klo 14 mennessä.

Kilpailun lopullinen aikataulu julkaistaan viimeistään tiistaina aamupäivällä.

6.9.2020
Saapumis- ja pysäköintiohjeet lisätty TÄNNE.

4.9.2020
Vuoden 2020 SM-viesteihin on ilmoittautunut jo 550 joukkuetta! Järjestäjät toivottavat joukkueet tervetulleiksi merikaupunki Kotkaan.

Olemme päivittäneet lisää alustavia tapahtumaohjeita kisasivuille. Ohjeet päivittyvät tästä eteenpäin kilpailupäivään asti lähes päivittäin. Seuraattehan tarkasti tätä palstaa.

26.8.2020
Aiemmin uutisoimamme SM-viestien ilmoittautumisjärjestelmä on valmiina. Järjestelmä avataan heti, kun aluehallintovirasto on julkaissut uudet päätöksensä syyskuun yleisötilaisuuksiin liittyen (kts. uutisemme 24.8. ja 25.8. alla).

PÄIVITYS KLO 15:15: Ilmoittautuminen on avattu. Linkki löytyy tämän sivun ylävalikosta.

25.8.2020
STM:n ohjauskirjeeseen eksyneestä kirjoitusvirheestä johtuen aluehallintovirasto on ilmoittanut tiedottavansa uudelleen syyskuun kokoontumisrajoituksista huomenna torstaina (26.8.2020). Viestimme SM-viestien osalta lisää välittömästi aluehallintoviraston uusien päätösten selvittyä.

Tällä hetkellä järjestelyt kohti syyskuun kilpailuja jatkuvat normaalisti.

24.8.2020
Aluehallintovirasto on tehnyt tänään jo laajasti uutisoidut päätökset syyskuussa järjestettävistä yleisötilaisuuksista. Kilpailujärjestäjät ovat saaneet välittömästi lukuisia kysymyksiä uusien päätösten vaikutuksista syyskuun SM-viesteihin.

SM-viestien järjestäjät ovat käynnistäneet välittömästi keskustelun uusista määräyksistä viranomaisten ja Suomen Urheiluliiton kanssa. Ymmärrämme seurojen epätietoisuuden, mutta sama tunne koskettaa myös kilpailujärjestäjiä. Tiedotamme lisää tällä sivustolla heti, kun se on mahdollista.

Aluehallintovirastojen tiedote: http://www.avi.fi/astatic/vara/yleisotilaisuuksien-rajoitukset-kiristyvat-syyskuussa-tartuntatautitilanteen-vuoksi.html.

23.8.2020
Olemme lisänneet sivuille tietoa tapahtumaruokailusta. Löydät tiedot ylävalikosta tai TÄÄLTÄ.

20.8.2020
Kilpailun ALUSTAVA aikataulu on julkaistu! Löydät aikataulun TÄÄLTÄ.

19.8.2020 
Koronaviruspandemian muuttuva tilanne on aiheuttanut jatkuvia muutoksia myös yleisurheilun SM-viestien järjestelyihin ja suunnitelmiin. Olemme aivan lähipäivinä valmiina julkaisemaan lisätietoja kilpailujärjestelyistä. Näihin lähpäivinä julkaistaviin lisätietoihin sisältyvät ainakin kilpailun alustava aikataulu ja ohjeet tapahtumaruokailusta.

Myös kilpailun ilmoittautumisjärjestelmä on viimeistelyssä ja avaamme ilmoittautumisen mahdollisimman pian. Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 4.9.2020, joten ilmoittautumiseen jää riittävästi aikaa.

Pyydämme ymmärrystä vallitsevaan erikoisaikaan ja pahoittelemme viivettä päivitettyjen tapahtumatietojen osalta.