Saapuminen ja pysäköinti

Vuoden 2020 SM-viestit kilpaillaan Kotkassa, Karhulan keskuskentällä. Karhulan keskuskentän navigointiosoite on Urheilukatu 1, Kotka. Ko. osoitteella löytää helposti perille, mutta huomioittehan, että urheilukentän pysäköintialueelle saa pysäköidä vain erikoisluvalla.

Tarkempia ohjeita pysäköinnistä löytyy alta.

Kulku kenttäalueelle

Urheilijoiden ja huoltajien / valmentajien kulku kenttäalueelle vaatii urheilija- tai huoltaja/valmentajapassin. Passit jaetaan seuramateriaalin yhteydessä kilpailukansliassa (osoite: Karhulantie 38). HUOM! Kilpailukanslia ei sijaitse urheilukentän alueella. Kävelymatka kilpailukansliasta urheilukentälle on noin viisi minuuttia.

Pääsylippuja myydään molemmilla urheilukentän porteilla (pääportti ja ns. uimahallin yläportti). Lisätietoja TÄÄLTÄ.

Urheilijoiden ja yleisön pysäköinti

Karhulan keskuskentän vieressä, noin 200-300 metrin kävelymatkan päässä urheilukentän pääportista sekä kilpailukansliasta, sijaitsee maksullinen pysäköintialue. Alueella on tilaa hyvin rajoitetusti (noin 200 autolle). Maksullisen pysäköintialueen osoite: Eagle-talo, Kyminlinnantie 6, Kotka. Maksulliselle pysäköintialueelle pääsee kääntymään sekä idän että lännen suunnasta saavuttaessa.

Maksullisen pysäköintialueen parkkilippu maksetaan saavuttaessa pysäköintialueelle. Samalla lipulla ei voi poistua pysäköintialueelta palatakseen myöhemmin takaisin. Lipun hinta on 5 eur / auto / päivä. Hygieniasyistä pyydämme suosimaan korttimaksua, mutta myös käteinen (tasaraha) hyväksytään. Kahden päivän lippuja ei ole saatavilla.

Yllä kuvatun maksullisen pysäköintialueen lisäksi tapahtumassa ei ole järjestettyä pysäköintiä. Pysäköintipaikka on etsittävä itsenäisesti Karhulan alueelta, pysäköintisääntöjä noudattaen. Järjestäjä muistuttaa varaamaan tarpeeksi aikaa paikan etsimiseen!

Vihjeitä pysäköintipaikan löytämiseen:

  • Helilän koulu (Suntionkatu 27, Kotka)
  • Karhulan koulu (Vesivallintie 16, Kotka)
  • Kymin kirkko (Suntionkatu 18, Kotka; Huom! Ei pysäköintiä seurakunnan varaamille paikoille)

Linja-autot

Linja-autoille ei ole järjestettyä pysäköintiä. Urheilukentän läheisyydessä on neljä linja-autopysäkkiä (kaksi lännen ja kaksi idän suunnasta saapuville), joilla linja-autot voivat pysähtyä erittäin lyhyesti (l. matkustajien jättäminen kyydistä). Linja-autopysäkit sijaitsevat lähellä Urheilukadun ja Kyminlinnantien risteystä sekä lähellä Kalevantien ja Kyminlinnantien risteystä. 

Liikenteenohjaajat opastavat linja-autot vapaille pysäkeille.

HUOM! Kulku linja-autopysäkeiltä urheilukentälle vain kävelyteitä ja suojateitä käyttäen.

Akkreditoitu media

Ennakkoon ilmoittautuneet (määräaika 7.9.) median edustajat voivat pysäköidä Karhulan keskuskentän pysäköintialueelle (Urheilukatu 1, Kotka).

Invapysäköinti

Karhulan keskuskentän pysäköintialue (Urheilukatu 1, Kotka). Paikat pääportin välittömässä läheisyydessä. Mikäli matkustajalla on tarve ajaa aitojen sisäpuolelle, on lupa pyydettävä erikseen järjestyksenvalvojalta / liikenteenohjaajalta.

Toimitsijoiden pysäköinti

Karhulan keskuskentän pysäköintialue (Urheilukatu 1, Kotka) sekä yläparkki (Karhulan uimahallin viereinen hiekkaparkki). Rajallisista pysäköintimahdollisuuksista johtuen toimitsijoita pyydetään suosimaan esim. kevyttä liikennettä.

Tiedustelut

Järjestelytoimikunnan pj Timo Lehtinen (timo.lehtinen@karhulanurheilijat.fi; 050 327 2567) tai pääsihteeri Hanna-Kati Rasi (hanna-kati.rasi@karhulanurheilijat.fi; 040 507 9815).